Hjem Om oss

PQS AS — Sikker strømforsyning

PQS står for Power Quality Solutions, eller sikker strømforsyning. Våre kunder skal alltid være sikre på at vi leverer de beste løsningene for sikker strømforsyning uansett hvor det skulle være – og ha full kontroll.

Helt siden vi startet i 1990 under navnet IR Norge AS har vært en rendyrket og uavhengig elsikkerhetsvirksomhet og er en ledende leverandør når det gjelder teknologi og faglig kompetanse.

Begrepet elsikkerhet – eller sikker strømforsyning — inkluderer termografering, vernerunder, tredjepartskontroll, kortslutningsberegning, nettanalyse, verifikasjon og sluttkontroll.

Hver dag går vi på jobb for å aktivt bedre sikkerhetsnivået i elektriske anlegg i alle typer næringsbygg over hele landet.
Med analyser, beregninger og termografering dokumenterer vi at man har ønsket sikkerhetsnivå for å ivareta egne og myndigheters krav til personsikkerhet, brannsikkerhet og driftssikkerhet.

Vi har alle tilgjengelige godkjennelser og sertifikater og hører gjerne fra deg!

Ta kontakt

Våre tjenester skal gi deg trygghet

Termografering

Varmgang i elektriske koblinger er et tegn på dårlig kontakt som senere kan føre til brann med påfølgende utbedringskostnader. Våre elektrotermografører benytter det beste og mest avanserte utstyret på markedet og avdekker effektivt varmgang i elektriske koblinger umiddelbart.

Vernerunder

Vernerunde elektro, eller internkontroll elektro, er en pålagt HMS-aktivitet hvor man går en runde i bygget for å få oversikt over feil og mangler ved det elektriske anlegget.

Spenningskvalitet

Har du kontroll på spenningen? Vi har alltid hatt høyt fokus på spenningskvalitet og korrigerende tiltak i forbindelse med sikker strømforsyning.

Tredjepartskontroll

Er du overbevist om at anlegget ditt lever opp til de krav som er stilt til person-, brann- og driftssikkerhet? Tredjepartskontroll er en nøytral kontroll, og her kontrolleres det at anlegget tilfredsstiller de krav som er stilt til person-, brann- og driftsikkerhet.

Kurs

Det er viktig å utvikle seg faglig! Vi utvikler kurs innen elektrofaget og holder disse for elektrokjeder, installatører, montører og annet personell tilknyttet elektrofaget.

Lysbueberegninger

Lysebue, det er farlig det! Flere burde benytte lysbueberegninger for å skape en sikrere arbeidshverdag for sine ansatte.

Meny